Două asistente medicale și-au luat o pauză, dar n-au mai ieșit în afara unității medicale și s-au oprit pe hol, nu s-au deranjat să coboare în faţa spitalului. Fetele au fost surprinse de un vizitator când credeau că nu le vede nimeni. Au fost fotografiate, iar acum tot internetul s-a întors împotriva lor -

Două asistente medicale și-au luat o pauză, dar n-au mai ieșit în afara unității medicale și s-au oprit pe hol, nu s-au deranjat să coboare în faţa spitalului. Fetele au fost surprinse de un vizitator când credeau că nu le vede nimeni. Au fost fotografiate, iar acum tot internetul s-a întors împotriva lor

O fotografie în care două asistente din Craiova fumează în holul Spitalului de Urgență a stârnit un val de revoltă în mediul online, în contextul în care fumatul este interzis în instituțiile publice.

Fotografia surprinsă de un vizitator în spital a adunat peste 1900 de distribuiri și sute de comentarii pe rețelele sociale. Mulți utilizatori au criticat atitudinea celor două angajate ale spitalului.

loading...

Făceau lucrul acesta aşezate pe bara de siguranţă a scărilor de urgenţă. Fotografia a ajuns pe o rețea de socializare și a adunat sute de reacţii şi zeci de comentarii într-un timp record. Un pacient nu a ezitat și a scris: „De vreo două săptămâni tot urc pe acele scări și toată lumea fumează, indiferent că sunt doctori, studenți, pacienți sau vizitatori. Să nu credeți că fumatul acolo reprezintă ceva nou”

„Este inacceptabil ca în 2019 să fumăm pe holuri, culoare, scări de incendiu. În al doilea rând, nu putem să le cerem pacienţilor să respecte regulile, dacă nu le respectăm noi, personalul medical în primul rând. Am pornit o anchetă, în mod evident, se vor identifica persoanele care au făcut acest lucru şi vor intra în comisia de disciplină.

În urma acestui incident, directorul Spitalului de Urgență Craiova a pornit o anchetă, iar după ce persoanele vor fi identificate, vor intra în comisia de disciplină.

Loading...
loading...