Doliu in lumea medicala din Romania! S-a stins un Mare OM care a revoluționat medicina. Dumnezeu sa-l odihneasca! -

Doliu in lumea medicala din Romania! S-a stins un Mare OM care a revoluționat medicina. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Este doliu în LUMEA MEDICALA, după ce Dr. Constantin Chiurciu, românul care a revoluționat medicina cu inventiile sale, s-a stins din viață la vârsta de 69 de ani.

El a făcut parte din echipa Romvac și s-a alăturat lor pe 15 decembrie 1983, ca inginer chimist, avansând apoi ca cercetător științific, șef de laborator și director al departamentului de producție medicamente. Trupul său va fi depus astăzi la sediul companiei, după ora 15:00.

loading...

”Astăzi, lumina ochilor acestui OM s-a stins! Și Moartea grăbită i-a dus departe de noi, zâmbetu-i care ne-a dat încredere când ne era mai greu, inteligența deosebită care ne-a adus ajutorul când ne pierduserăm orice speranță, sufletul atât de bun care ne-a fost de atâtea ori, sprijin și alinare!

Realizările sale profesionale au scris pagini de știință și pagini de viață în cartea celor care nu credeau că mai au de trăit!”, este mesajul care apare.

Medicii Viorica și Constantin Chiurciu vorbesc despre descoperirile care au revoluționat medicina

Dr. Constantin Chiurciu a luat parte la un interviu în urmă cu trei săptămâni pentru Știrile Kanal D, alături de soția sa, Viorica Chiurciu.

„Noi lucrăm la compania Romvac, care face parte din viața medicinei românești de peste 50 de ani, o companie care produce şi livrează produse medicale de uz veterinar, iar de peste şapte ani, de când activitatea noastră de cercetare s-a orientat şi către oameni, producem suplimente alimentare pentru medicina umană.

Aşa am creat gama imunoinstant şi, începând de anul trecut, şi produse destinate protejării mediului, mai precis, îngrăşăminte pe bază de bacterii. Aici lucrează 120 de specialişti – chimişti, biochimişti, medici, biologi, toate specialităţile ce sunt implicate într-un astfel de demers – dintr-un total de 430 de salariaţi.

Istoricul privind medicina umană este simplu. Deoarece, în ultimul timp, se discută foarte mult despre rezistenţa bacteriilor la antibiotice, în cercetarea noastră în colaborare cu medici de la Spitalul Victor Babeş, am recoltat bacterii de la pacienţii umani pe care le-am cultivat şi am realizat vaccinuri.

Spre deosebire de mamifere, care oferă embrionului tot ce are nevoie atunci când este în uter, păsările, vieţuitoarele care se înmulţesc prin ouă trebuie să pună în acestea toate cele necesare viitorului progen (vitamine, minerale, anticorpi). Aşa am obţinut anticorpii de care avem nevoie pentru pacienţi, care au răspuns foarte bine tratamentului şi s-au vindecat”, au declarat medicii Viorica și Constantin Chiurciu.
Sursa: fabricatinromania.info

Loading...
loading...