Destinul nu a mai iertat-o. Una dintre mamele ucise în accidentul din Ialomița mai trecuse pe lângă moarte de patru ori -

Destinul nu a mai iertat-o. Una dintre mamele ucise în accidentul din Ialomița mai trecuse pe lângă moarte de patru ori

Destinul nu a mai iertat-o. Una dintre mamele ucise în accidentul din Ialomița mai trecuse pe lângă moarte de patru ori

Tragedia din Ialomița, 10 morți dintre care 8 mame ucise. Una dintre ele mai trecuse pe lângă moarte de patru ori. Destinul nu a iertat-o.

Una dintre mamele ucise în accidentul din Ialomița mai trecuse pe lângă moarte de patru ori

Un accident, cel mai grav înregistrat anul acesta în România, s-a produs sâmbătă, 5 octombrie, în Ialomița, între un TIR și un microbuz de transport pasageri. 10 oameni au murit, dintre care 8 mame și alte 7 persoane se află în stare gravă la spital. Tragedia a fost produsă de șoferul autocamionului, care a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de minicar. În microbuz se aflau 16 persoane, angajați ai lanțului Mega Image și lucrau în Capitală.

Tabel realizat de Consiliul Local din Munteni Buzău. Sursa foto: g4media.ro

Conform unui tabel realizat de Consiliul Local din Munteni Buzău, din cele 8 femei, șapte aveau copii. În total, conform g4media.ro,

15 copii au rămas fără mamă în urma accidentului groaznic. Cele 8 mame vor fi înmormântate marți, când se va organiza o slujbă comună de pomenire la biserica din localitate, din declarațiile primarului Florin Stan. Una dintre victime avea o poveste scoasă din cărți.