Declarații sfâșietoare. Femeia din Constanța care a pierit după 16 ore pe scaun în spital și-a dat ultima suflare în brațele fiului ei. „Mama s-a stins în brațele mele. Și-a dat masca jos și a încetat să mai lupte”

Noi detalii în cazul femeii din Constanța care a murit după ce a așteptat 16 ore pe scaun la spital. Fiul ei a ajuns la spital cu patru ore înainte ca ea să moară

O femeie de 69 de ani a murit aseară, după ce stat 16 ore pe holul secției de Primiri Urgențe, la Spitalul din Constanța.

Fiul femeii de 69 de ani i-a reclamat pe medicii din Constanța de neglijență și s-a deschis un dosar pensal pentru ucidere din culpă. Bărbatul a povestit că mama lui a ajuns la spital cu dureri în piept și dificultați de respirație. El spune că femeii i s-au făcut analize, însă doctorii nu au reușit să îi pună un diagnostic clar sau măcar să îi dea un tratament.

„După CT, i s-a pus diagnosticul de apă la plămâni, cumva inima stătea în apă, avea pulsul foarte scăzut. I-a căzut și de la deget acel senzor. I-am spus asistentei să i-l pună la loc, a dat din umeri și a plecat mai departe”, povestește bărbatul.

Femeia de 69 de ani a îndurat ajutor de la medici și asistente, însă fără niciun rezultat

Fiul femeii a ajuns la spital cu patru ore înainte ca ea să moară. Bărbatul spune că a insistat să-i facă mamei lui Computer Tomograf, iar după aceea nu a mai venit niciun medic să se intereseze de soarta femeii, deși diagnosticul a fost unul de apă la plămâni. Mai mult decât atât, bărbatul a cerut ajutor asistentelor, dar ele au răspuns pe un ton arogant și că pot face plângere „și la Dumnezeu”.

Mama a mers cu tatăl meu și a cerut cu insistență rezolvarea problemei. Sunt probleme de sănătate cauzate de vârstă. Ținând cont că starea ei foarte bună dinainte nu reprezenta niciun motiv pentru agravarea stării foarte rapid. Nu era aglomerat, era sub medie. Nu erau medicii acolo. Nu a existat niciun medic să vină să o consulte timp de 4 ore cât am fost eu acolo. Au apărut toți medicii în camera de reanimare”, spune bărbatul.

Femeia de 69 de ani a murit în brațele fiului ei

Bărbatul spune că după 16 ore de stat în sala de așteptare, femeia nu a mai putut și și-a dat duhul în brațele lui.

„După Computerul Tomograf, nu a venit niciun doctor până în momentul decesului. Nimeni nu o băga în seamă. Spuneau că va coborî un chirurg. Mama s-a stins în brațele mele. Efectiv s-a lăsat într-o parte pe scaun, și-a dat masca jos și a încetat să mai lupte”, a mai declarat fiul femeii de 69 de ani moarte în spitalul din Constanța.

Admin

Admin