Dana Leonte, românca dispărută în Spania, în urma cu 3 luni, a fost ucisă. Poliţiştii au găsit doar un fragment osos -

Dana Leonte, românca dispărută în Spania, în urma cu 3 luni, a fost ucisă. Poliţiştii au găsit doar un fragment osos

Dana Leonte, românca dispărută în Spania, în urma cu 3 luni, a fost ucisă. Poliţiştii au găsit doar un fragment osos

Dana Leonte, românca dispărută în Spania a fost ucisă. Poliţiştii au găsit un fragment de os, iar fratele tinerei a confirmat că aparţine româncei. Iubitul spaniol, cu care avea o fetiţă de 10 ani, a fost arestat

Cazul dispariţiei Danei Leonte a luat o altă turnură. Poliţia spaniolă a anunţat că un fragment de os uman a fost descoperit în apropiere de oraşul Arenas, de către un fermier. 

Poliţişii au prelevat probele ADN de la rudele româncei pentru a afla dacă este vorba despre tânăra care a dispărut în urmă cu 3 luni. Potrivit ziarului ABC, fratele româncei a confirmat că este vorba despre sora sa. 

Familia Adrianei, fetiţa de 11 ani omorâtă, nu crede că olandezul s-a sinucis

Deşi autorităţile au precizat că olandezul care a ucis-o pe fetiţa de 11 de ani şi-a pus capăt zilelor, părinţii şi fratele său nu sunt de aceeaşi părere. Într-o intervenţie la Acces Direct, familia fetiţei a precizat că nu crede că cel care a ucis copila este mort pentru că, spune mama fetei, nu ar fi prima dată când atacatorul anunţă că se sinucide.

“Să se facă dreptate, că mi-au ucis un copilaş. Nu este adevărat că s-a sinucis. Sunt aberaţii. El a mai spus că l-a călcat trenul, că nu ştiu ce a făcut. Şi nu este adevărat că s-a sinucis. Nu am fost anunţată de nimeni. Vrem dovezi”, a spus mama fetei.

Iubitul româncei este suspectat de crimă

După descoperirea fragmentului de osos, iubitul româncei a fost arestat, fiind suspectat de crimă încă din ziua dispariţiei. El a fost totuşi cel care a anunţat dispariţia şi tot el a participat la căutările fetei. sursa:spynews