Cutremurător. Angajata unei creşe din Neamţ a fost înregistrată cum îi vorbea unui copil de 2 ani: Stai pe oliţă că îţi întorc capul la spate -

Cutremurător. Angajata unei creşe din Neamţ a fost înregistrată cum îi vorbea unui copil de 2 ani: Stai pe oliţă că îţi întorc capul la spate

Angajata unei creşe din Piatra Neamţ a fost înregistrată de mama unei fetiţe de doi ani când vorbea urât şi chiar bătea copiii.

Potrivit mamei, fetiţa a fost închisă în baie şi a fost agresată, iar pe înregistrare se aude cum angajata îi spune copilei „Stai pe oliţă că îţi întorc capul la spate”.

loading...

Înregistrările de la creşa din Piatra Neamţ au fost făcute în luna octombrie.

Mama unei fetiţe care are puţin peste doi ani a montat un dispozitiv de înregistrare în ghiozdanul copilei, după ce aceasta a refuzat să mai meargă la creşă.

Am pus un dispozitiv de înregistrat în ghiozdănelul fetiţei, în urma comportamentului ei. Avea o lună şi jumătate de când mergea la creşă şi la propriu o băgam cu forţa în clasă, plângea.

Pe 22 mi-a zis că doamna a închis-o în baie şi a agresat-o, pe 23 am pus a doua oară dispozitivul în ghiozdanul ei şi seara am ascultat”, a declarat, pentru MEDIAFAX, mama fetei.

Femeia spune că pe înregistrări se aude cum angajata creşei este violentă şi foloseşte cuvinte urâte.

„Pe 23 am ascultat toate înregistrările. Am înnebunit pur şi simplu. Să îţi auzi copilul cum imploră să fie luat în braţe…

Îi spunea Taci din gură, că ai sa te duci tu acasă., Stai pe oliţă că îţi întorc capul la spate.

Folosea cuvinte de genul nespălată, nesimţită. Am ascultat cât poate o mamă să asculte dintr-o înregistrare în care se aude cum copilul ei este bătut”, a povestit mama fetiţei.

Loading...
loading...