Cum l-a cucerit Andra pe Cătălin Măruță, în direct! Prezentatorul s-a îndrăgostit de vocea artistei, încă de prima lor întâlnire 

Andra l-a cucerit pe Cătălin Măruță în direct, chiar în cadrul emisiunii pe care el o prezenta.

Andra și Cătălin Măruță sărbătoresc anul acesta 11 ani de la cununia religioasă. Cântăreața l-a cucerit pe prezentator chiar în emisiunea pe care el o modera.

Cum l-a cucerit Andra pe Cătălin Măruță, în direct! Prezentatorul s-a îndrăgostit de vocea artistei, încă de prima lor întâlnire 

La acea vreme, Andra avea 19 ani și a acceptat bucuroasă provocarea lui Măruță de a cânta live. Cântăreața a interpretat câteva versuri de-ale artistei internaționale Mariah Carey, iar când a fost pusă să cânte ceva latino, ea a ales o piesă din repertoriul Thaliei.

În cadrul primei întâlniri cu Măruță artista a mărturisit că este o fană a cântărețelor Whitney Houston și Gloria Estefan. Așa au aflat că aveau aceleași gusturi muzicale, iar la finalul emisiunii Cătălin Măruță s-a apropiat de Andra, fiind impresioant de talentul și frumusețea artistei.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra în urmă cu câțiva ani despre prima întâlnire cu Cătălin Măruță, cel care avea să-i devină soț.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în 2008 la Târgu Jiu și au împreună doi copii, David, în vârstă de opt ani și Eva, în vârstă de patru ani.

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!