Cum arată și ce s-a ales de mama lui Ionuț Anghel, băiatul sfâșiat de câini în parc, după mai bine de 6 ani de la moartea tragică a acestuia! -

Cum arată și ce s-a ales de mama lui Ionuț Anghel, băiatul sfâșiat de câini în parc, după mai bine de 6 ani de la moartea tragică a acestuia!

În urmă cu 6 ani, Ionuț Anghel se juca alături de fratele său în Parcul Tei.

Într-un moment în care au fost scăpați de sub observație de bunica lor, cei doi băieți au fugit.

Din nefericire, Ionuț a fost prins de o haită de maidanezi și ucis. Mama lui, Andreea, trăiește și acum cu durerea în suflet.

Pe 2 septembrie s-au împlinit 6 ani de la momentul care a îngrozit România: moartea lui

micuțului Ionuț Cosmin Anghel, atacat de o haită de câini vagabonzi, în timp ce se juca în Parcul Tei.

Timpul a trecut și durerea din sufletul părinților săi nu s-a stins. Mama lui Ionuț, Andreea, a avut grijă ca memoria acestuia să rămână vie.

Și-a schimbat look-ul, colecționează îngerași și se ocupă de asociația AMICA

Andreea Anghel a trecut prin cea mai neagră perioadă a vieții sale după dispariția fiului ei.

Femeia a atins pragul emoțional cel mai de jos posibil, dar apoi a început ușor, ușor să se ridice.

În cei 6 ani transformările ei sunt evidente. Și-a schimbat total înfățișarea, s-a vopsit blondă și a încercat pe cât posibil să redevină o persoană apropiată cu cei din jur.

Ca să își ocupe timpul și să treacă mai ușor peste pierderea lui Ionuț, femeia și-a dedicat energia colecționării figurinelor în formă de înger, ale căror chipuri îi amintesc de băiețelul ei.

În plus, ea se ocupă de asociația AMICA (Asociația Memorială Ionuț Cosmin Anghel) pe care a înființat-o în memoria fiului pierdut.

Aceasta organizează periodic evenimente. Nu demult, a fost lansată și „Cartea lui Ionuț”, în amintirea puștiului dispărut prea devreme.

Pe 2 septembrie, Andreea Anghel a postat un mesaj emoționant pentru fiul ei, pe pagina de socializare a asociației AMICA: 

„În urmă cu 6 ani, într-o zi de luni, 2 septembrie, o veste teribilă avea să îmi schimbe destinul pentru totdeauna! Este ziua fatidică în care, Ionut, minunea mea mică, a plecat pentru totdeauna dintre noi!

A plecat să înfrumusețeze Raiul! Cu glasul său cristalin, cu zâmbetul inocent, cu privirea gingașă, cu râsul lui plin de viață și bucurie!

Nu voi uita niciodată, dimineața zilei de 2 Septembrie, când m-a îmbrățișat ultima dată! Căldura și bucuria lui!

Nu voi uita niciodată iubirea curată pe care o răspândea pretutindeni!

Nu voi uita niciodată bucuria cu care trăia fiecare clipă, și pofta de viață pe care o răspândea în jur!

Nu voi uita niciodată minunea de băiețel care mi-a luminat viața, 4 ani, aici, pe pământ, și iubirea care leagă inimile noastre dincolo de lumi!

Nu te voi uita niciodată, Ionuț! Toată iubirea din inima mea, îmi doresc să ajungă la tine, astăzi, Minune Mică!

Cuvintele nu pot cuprinde cât de mult te iubesc!