Cum arată casa Ancăi Țurcașiu

Pe Anca Turcasiu o stii cu siguranta de la TV sau de pe scena. Este una dintre cele mai longevive prezente din showbizul romanesc, insa astazi facem cunostinta cu ea dintr-o cu totul alta perspectiva, si anume aceea de designer de interior. Anca Turcasiu a urmat cursuri de specializare in domeniu in urma cu aproape doi ani, iar primul proiect de amenajare a fost chiar locuinta sa, pe care ne-a prezentat-o in detaliu.

Amenajarea propriei case are avantaje si dezavantaje. in primul rand nu esti presat de parerile celorlalti, iar amenajarea se face dupa propriile gusturi si preferinte. Cu mici exceptii, dupa cum a marturisit vedeta, care l-a avut ca unic critic pe propriul sot, neobisnuit cu statutul de decorator profesionist al sotiei sale. Un alt avantaj este ca timpul alocat amenajarii se ajusteaza dupa nevoi, la fel si bugetul.

„Am venit la cursul de la Atelierele Ilbah doar cu ce simteam, ce intuiam, cu ce am fost inzestrata nativ. Am invatat atat de multe datorita arh. Mirunei Ardelean, care este un profesor extraordinar si care are o calitate foarte mare si anume, generozitatea, darul de a impartasi”, a povestit Anca Turcasiu.

Amenajarea a pastrat o evidenta tenta romantica, cu linii fluide, scotand in evidenta, daca mai era nevoie, firea artistica a Ancai. Livingul generos este impartit intr-o zona de relaxare si o alta de dining. Paleta cromatica aleasa este una care imbina elemente naturale cu cateva accente de culoare, pe o baza de lemn masiv, alb. Insertiile de decor metalice dau un aer chic.

Niciun colt al casei nu a ramas la intamplare. Interesant este fototapetul din hol care parca te indeamna sa pasesti intr-o gradina secreta.

Si daca tot a venit vorba de gradina, iata ce spatiu generos are Anca la dispozitie:

Anca Turcasiu spune ca isi va duce mai departe pasiunea pentru design, asa ca in curand va incepe un nou curs de specializare la Atelierele Ilbah.

Simpaticul

Simpaticul