Ce au făcut Mary și Robert într-un magazin pentru bebeluși? Bianca și Livian de la Puterea Dragostei i-au dat de gol

Mary și Robert de la Puterea Dragostei își trăiesc iubirea, cei doi s-au mutat împreună și au planuri mari.

Zilele trecute, Mary și Robert au fost într-un magazin cu mobilă de unde și-au cumpărat diverse lucruri pentru casa în care acum locuiesc împreună. Cei doi s-au oprit mai mult la raionul de mobilă și accesorii pentru camera copilului, iar Mary l-a filmat pe Robert în timp ce admira un pătuț și niște jucării. Imaginile au fost văzute de Bianca și Livian, care deși se află în Turcia, la Puterea Dragostei, îi urmăresc pe cei doi, care le-au devenit prieteni buni.

loading...

”V-am văzut acolo, la cărucioare, la pătuț de bebeluș. Dacă ați cumpărat ceva să țineți cardul de fidelitate să mergem și noi să ne dea reducere. V-ați gândit să faceți și voi un bebeluș ca noi, sau doar noi suntem așa nebuni?”, i-a întrebat Livian pe cei doi, într-un mesaj video transmis prin intermediul WOWbiz.ro, în ziua în care Mary și Robert sărbătoreau două luni de relație.

Mary și Robert, dați de gol de Bianca și Livian de la Puterea Dragostei! ”Căutam o anumită jucărie”

Mary și Robert s-au amuzat când au auzit întrebarea lui Livian.

”Deocamdată nu ne gândim la copil, avem alte lucruri de făcut înainte. Eram într-un magazin de mobilă, iar la raionul pentru copii căutam o anumită jucărie, din aceea care se pune pe perete și arunci la țintă, pentru că mie îmi place să ne jucăm”, ne-a spus Mary, despre motivul pentru care se afla acolo cu Robert.

“Am senzația că ne cunoaștem de o viață. Ambii suntem zodia Săgetător și felul nostru de a fi este unul extrem de asemănător. Ne potrivim perfect, fiindcă ne înțelegem trăirile, gesturile și felul de a pune problema în orice discuție. Ce mai, pot spune și, fără să exagerez, că Robert este singurul bărbat care m-a făcut să mă simt atât de fericită”, a declarat Mary de la Puterea dragostei despre relația ei cu Robert. 

Loading...
loading...