Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Carmen de la Sălciua, după ce artista a confirmat că s-a împăcat cu Culiță Sterp -

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Carmen de la Sălciua, după ce artista a confirmat că s-a împăcat cu Culiță Sterp

Un cuplu plin de controversă, cu o poveste de dragoste cu suisuri si coborasuri, dar care, în cele din urmă, se bucură de un final fericiti.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp. Un cuplu plin de controversă, cu o poveste de dragoste cu suisuri si coborasuri, dar care, în cele din urmă, se bucură de un final fericiti.
După numeroase speculații, cei doi artiști au recunoscut că formează din nou un cuplu. Primele fotografii au apărut aseară și au făcut furori pe paginile de socializare.

Loading...

După ce Culiță Sterp a fost cel care a făcut anunțul oficial, a venit si confirmarea artistei.
“Oamenii ne pot iubi împreuna ,ne pot uri …dar nu ne pot opri ! ❤️”, a scris ea.

Apoi, au urmat nașii lor.

“Este o bucurie pentru noi sa stim ca finii nostrii s-au impacat.D-zeu sa aibe grija de ei sa le calauzeasca pasii spre fericire si intelegere”, este mesajul care apare in dreptul unei fotografii cu ei.

Nu în ultimul rând, fanii au lăsat mii de mesaje si urări de felicitări, semn că împăcarea celor doi a fost așteptată de toată lumea.

“Sunteti superbi împreună, cei mai frumoși!”, “Oricum lumea te pupa si te injura cu aceeasi gura! Sa fiti fericiti!”, “Sunteti minunati❤si asa sa ramaneti doi intrunul si asa formati un Suflet🙏Multa Binecuvantare si Fericire dragiilor🦋🌺🍀”, sunt doar cateva din comentariile primite.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, pozați împreună la nuntă!

“Și da! Prima poză împreună. Trecut, prezent și viitor”, a scris Culiță Sterp în dreptul fotografiei făcute la nunta surorii lui, Ileana.
“Aseară am avut parte de surpriza vieții mele….cântam , era atmosfera , toată lumea se distra, și deodată văd că începe lumea să iasă afară…nu știam ce se întâmplă, toată lumea știa , inclusiv colegii mei de formatie , dar eu nu știam nimic. Mă gândeam că iese lumea pt că era cald înăuntru , dar nu era așa după ce au ieșit mai mult de jumate din sală, vine un prieten la mine zi zice “Hai repede afară că ți-a lovit cineva mașina , a fost accident”.
Când am auzit asta vă dati seama că am oprit și am ieșit afara. Și afară ce să vezi, mare surpriza , cu artificii și ditamai cadoul , când îl deschid cine iese din el? Puteți vedea și voi cu ochii voștri! Nimeni alta decât fosta, actuala și viitoare mea iubire! Femeia cu care mi-am dorit tot timpul și îmi doresc o familie! Ea este cadoul meu, trimis de Dumnezeu, pt că mai mare nici nu există”, spunea Culiță imediat după surpriză de ziua lui de naștere.

Loading...