Caz tragic, la Cluj! Anastasia a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovită cu o piatră în cap -

Caz tragic, la Cluj! Anastasia a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovită cu o piatră în cap

O fetiţă, în vârstă de doar şase ani, a ajuns în stare gravă la un spital din Cluj, după un incident aparent banal.

Micuţa a fost lovită în cap cu o piatră, de un alt copil, iar acum părinţii sunt disperaţi şi încearcă să găsească resursele financiare necesare pentru recuperare.

Anastasia a stat timp de cinci zile în comă, iar acum se află internat la spital, la Terapie Intensivă, fiind dezintubată.

Cu toate acestea, starea ei de sănătate este una precară, iar medicii i-au recomandat tratamente de recuperare neurologică, ce nu se pot face la noi în țară.

un tratament costisitor, pe care din păcate părinții nu și-l permit.

Mai mulți colegi ai mamei Anastasiei au lansat un apel pe Facebook, prin care cer ajutorul oamenilor binevoitori de a face donații necesare tratamentului din străinătate.

Au nevoie de bani pentru tratament

Anastasia a început să se simtă ceva mai bine, însă nu este conștientă, cu toate că a început să își miște partea stângă a corpului. Este internată la secția ATI la Spitalul din Cluj.

Starea Anastasiei se îmbunătățește fiziologic, începe să înghită, coordonează mai bine mâna și piciroul stâng, partea dreapta mișcă mai puțîn, dar nu este conștientă, privirea este încețoșată și în gol.

Așteptăm o imbunatire a stării în secția AȚI la pediatrie Cluj iar in funcție de evoluție și la recomandarea doctorilor vom urmă un program de recuperare neurologică.

Încă o dată mulțumim celor care empatizează și se gândesc la micuța Anastasia! Doamne ajută!”, se arată în anunțul de pe Facebook.