Carmen Șerban a trecut prin momente groaznice. Artista a fost jefuită -

Carmen Șerban a trecut prin momente groaznice. Artista a fost jefuită

Carmen Șerban a trecut prin momente groaznice când a fost jefuită, chiar în public, pe aeroportul din Barcelona.

Artista a intrat în panică și a fost uimită că nu era niciun polițist în preajmă, către care să se îndrepte

loading...

Carmen Șerban a trecut prin momente groaznice. Artista a fost jefuită

Carmen Șerban a fost jefuită în Barcelona. Hoții i-au luat geanta în care avea bani, bijuterii și acte. Ea a povestit cum a trecut prin acele clipe de panică majoră și ce s-a întâmplat apoi.

”Le mulțumesc celor de la consulat. În ultima vreme, companiile cu care zburăm nu ne mai transportă la timp instrumentele.

S-a întâmplat că nu a ajuns orga, am sunat la București că nici nu plecase de acolo către Barcelona. M-a sunat domnul de la bagaje pierdute să-mi spună că o trimite cu alt avion.

Când m-am întors, mi-am pierdut poșeta, eram în fața aeroportului, aveam și trei căruțe mari cu bagaje, le-am lăsat acolo. Băieții au pus geanta pe bagaje, nu mai era nimeni.

Deși totul s-a întâmplat pe aeroport, artista nu a avut parte de prea mult ajutor din parte autorităților.

Mai erau niște cântăreți care veniseră cu noi. Aveam un rucsac de firmă, aveam un inel care avea o valoare sentimentală, cu diamante, primit de la răposatul, valora 2.000 de euro,

absolut toate actele, toate cardurile. Nu aveam cash pentru că am încercat să scot cash când am plecat de la aeroport, dar n-am reușit.

Am intrat în panică și eram șocată, nu era niciun polițist. A sunat cineva la 112, bineînțeles că n-au venit, ne-au trimis în diverse locuri din aeroport.

Nu-mi pare rău de nimic, dar am rămas fără niciun ban, bine au avut băieții mei”, a mărturisit Carmen Șerban la Acces Direct.

Camen Șerban a trecut recent prin momente grele. Tatăl ei, pe care îl iubea enorm de mult, a decedat răpus de o boală cruntă.

Loading...
loading...