Carmen de la Sălciua a spus care este secretul căsniciei cu soțul ei, Culiță Sterp. Detaliul observat de fanii de pe Instagram: „Fără frumusețea lui Carmen, nu l-aș fi remarcat pe Culiță!” -

Carmen de la Sălciua a spus care este secretul căsniciei cu soțul ei, Culiță Sterp. Detaliul observat de fanii de pe Instagram: „Fără frumusețea lui Carmen, nu l-aș fi remarcat pe Culiță!”

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat, iar căsnicia lor pare a fi una presărată cu lapte și miere.

Carmen de la Sălciua s-a împăcat cu fostul ei soț, Culiță Sterp și dă de înțeles pe rețelele de socializare că relația lor merge ca pe roate.

Loading...

Carmen de la Sălciua a spus care este secretul unei căsnicii reușite. Fanii de pe Instagram sunt în extaz

Recent, frumoasa artsită a postat pe Instrgram mai multe fotografii de la nuntă, semn că era nostalgică cu privire la cel mai important moment din viața ei. Carmen de la Sălciua le-a transmis fanilor și un mesaj demn de urmat. 

„O căsnicie reușită este aceea în care te îndrăgostești de mai multe ori, însă de aceeași persoană.” , este mesajul postat de Carmen de la Sălciua pe pagina oficială de Instagram. 

Mesajele nu au contenit să apară, cei doi fiind unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea muzicii de petrecere.

„Carmen este și va rămâne unica lui iubire! Pei ei doi nu o să reușească să-i despartă nimeni și nimic, sunt făcuți unul pentru altul. Eu sincer nu-i cunosc personal, dar îmi place prea mult de ei. Culiță este frumos, dar fără frumusețea lui Carmen, nu l-aș fi remarcat!”, „Multă fericire până la adânci bătrânețe o meritați!”, ”E bine după un timp să ai aceleași sentimente pentru aceeași persoană. Un divorț e o lecție de viață pentru a-ți demonstra ție dacă cumva sentimentele sunt adevărate pentru persoana iubită. Sau ne dăm seama că iubirea adevărată nu a murit.”, au fost câteva dintre comenatriile internauților.

Loading...