Carmen de la Sălciua a dat vestea cea mare, după ce s-a scris că s-a împăcat cu fostul soț, Culiță Sterp: „Din nou fericită! Nu puteam să primesc un cadou mai frumos” -

Carmen de la Sălciua a dat vestea cea mare, după ce s-a scris că s-a împăcat cu fostul soț, Culiță Sterp: „Din nou fericită! Nu puteam să primesc un cadou mai frumos”

Carmen de la Sălciua depune eforturi mari pentru a oferi publicului melodii frumoase, iar munca ei a fost răsplătită.

Carmen de la Sălciua se bucură de mult succes pe plan muzical. Frumoasa interpretă de muzică de petrecere zâmbește și este extrem de fericită că noua ei melodie este cea mai ascultată piesă din România și nu se lasă afectată de recenta despărțire de Cosmin Isăilă.

“Din nou fericită!
Aici sus aveți un emoticon și vi-l dăruiesc! Al vostru este! Sunt atât de fericită, peste doua zile e ziua mea de naștere și nu puteam să primesc un cadou mai frumos de la Dumnezeu și de la voi!
Eu vă mulțumesc din suflet că ați adus melodia pe locul 1 într-un timp atât de scurt!
Îmi doresc doar sănătate sa pot să vă bucur sufletele prin cântec și sa ajungă la inimile voastre tot ce pornește de la mine din inima ❤️”, a scris Carmen de la Sălciua pe pagina ei de Instagram.

Fanii cred că interpreta Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, fostul ei soț, s-au împăcat

Recent au apărut în presă zvonuri conform cărora Culiță Sterp și fosta lui soție, Carmen de la Sălciua, s-ar fi împăcat. Coincidență sau nu, în același timp a ieșit la iveală și faptul că frumoasa interpretă de muzică de muzică de petrecere și Cosmin Isăilă nu mai formează un cuplu.

Întrebat despre relația pe care o are acum cu fosta lui soție, Culiță Sterp a negat că între ei ar fi ceva mai mult decât o prietenie.

„Nu este adevărat. E normal să vorbim. Suntem prieteni şi colegi. Acum, în weekend, avem două nunţi împreună”, a spus artistul, conform Spynews.