Apar noi mărturii terifiante despre Gheorghe Dincă. O tânără din Caracal a povestit că acesta ar fi abuzat-o sexual, pe vremea când era doar un copil

Apar noi mărturii terifiante despre Gheorghe Dincă. O tânără din Caracal a povestit că acesta ar fi abuzat-o sexual, pe vremea când era doar un copil, acum 9 ani.

Şi nu a fost singura care a trăit acest coşmar. Şi sora ei mai mică ar fi fost agresată.

loading...

Chinul fetelor ar fi durat mai bine de un an. Adolescenta spune că Dincă le era prieten de familie şi găsea fel şi fel de motive pentru a rămâne singur cu ele.

A încercat să le povestească părinţilor ce se întâmpla, dar tatăl lor nu le-a crezut. Acum, fata a făcut plângere împotriva lui Dincă.

„A început să îmi bage mâna în pantaloni, apoi să mă sărute, să îmi pună mâna pe sâni.

M-a pus pe marginea patului, mi-a dat chiloţeii jos şi.  M-am zbătut, dar eram un copil. Mi-a spus că vrea să rămânem prieteni, să nu spun la nimeni, că nu vrea să ne certăm.”

Avea doar nouă ani când ar fi fost abuzată sexual de Gheorghe Dincă şi manipulată astfel încât să nu povestească ce i se întâmplă.

Tânăra îşi aminteşte că acesta a încercat să câştige încrederea familiei sale, pentru a fi cât mai aproape de ea şi de sora ei mai mică. Şi de aceasta ar fi încercat să profite.

Îşi găseşte greu cuvintele care să descrie coşmarul prin care a trecut.

Spune că Dincă poza într-un om bun, care se oferea să aibă grijă de ea, îi cumpăra dulciuri şi îi dădea bani. Scopul era însă altul: să-i cumpere tăcerea.

Timp de un an, fata nu a avut curaj să vorbească. Apoi a răbufnit, pentru că îi era frică, începuse să aibă coşmaruri şi să se simtă urmărită pe stradă.

Le-a spus părinţilor ce îi făcuse Dincă, însă tatăl ei nu a luat-o în seamă şi nu a mers să facă reclamaţie.

Acum, fata a depus plângere împotriva lui Gheorghe Dincă.

Suspectul din Caracal urmează să fie supus zilele următoare unei expertize psihiatrice. Totodată, anchetatorii aşteaptă şi rezultatul probelor ADN, recoltate de la Monica Melencu şi trimise specialiştilor FBI.

Între timp, DIICOT a anulat amenda de cinci mii de lei pe care o primise mama Luizei. 

Loading...
loading...