ANM tocmai a făcut anunțul! Cum va fi vremea în luna noiembrie. Utimele date de -

ANM tocmai a făcut anunțul! Cum va fi vremea în luna noiembrie. Utimele date de

Vremea se va răci brusc în următoarea perioadă și va ploua în majoritatea regiunilor.

Prognoza mteo pentru luna noiembrie anunță o încălzire ușoară spre finalul lunii, atunci valorile termice vor depăși normalul acestei perioade.

loading...

Începând cu data de 3 noiembrie 2019, valorile termice vor coborâ până la 3 grade Celsius. România va fi lovită de un vortex polar, astfel temperaturile vor ajunge sub normalul acestei perioade.

ANM a emis o avertizare meteo care intră în vigoare de vineri, 1 noiembrie, la ora 10:00. Potrivit meteorologilor:

„În intervalul menționat vremea va deveni deosebit de rece, la început în vestul, centrul, nordul și nord-estul teritoriului, apoi în toată țara. Se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului se vor mai semnala și în regiunile estice, sudice și sud-vestice, amplificând senzația de rece.

În sudul și centrul țării, îndeosebi în zonele deluroase, trecător, vor fi precipitații mixte. În dimineața zilei de vineri (1 noiembrie), temperaturile minime vor fi preponderent negative cu precădere în jumătatea de nord a țării, precum și în zonele deluroase din restul teritoriului”.

Loading...
loading...