Andreea Răducan a adus pe lume un băiețel. Declarația fostei gimnaste după ce a devenit mămică a doua oară -

Andreea Răducan a adus pe lume un băiețel. Declarația fostei gimnaste după ce a devenit mămică a doua oară

Andreea Raducan a nascut un baietel. In mare secret, fosta gimnasta a adus pe lume un baietel sanatos, printr-o op3ratie de c3zariana si atat bebelusul, cat si mamica au primit nota 10 din partea medicilor.

Sportiva si sotul ei, Daniel-Filip Tandreu, mai au o fetita, care implineste doi anisori peste cateva zile.

loading...

In varsta de 35 de ani, Andreea Raducan a devenit mamica pentru a doua oara, in mare secret.

Andreea Raducan a stabilt deja numele pentru baietelul ei si al lui Daniel Tandreu: Andrei Filip Tandreu, scrie viva.ro.

Presedinta Federatiei Romane de Gimnastica a primit inca un zece din partea medicilor si la fel si micutul Andrei Filip.

„Sunt fericiti, am nascut azi un baietel si il cheama Andrei Filip. A avut 3.320 kg si 52 de cm. Fetita sta intruna cu el, eu am inceput deja sa lucrez la Federatie din nou.

Ma bucur ca e in zodia Leu’, a declarat Andreea Raducan pentru cancan.ro.

In urma cu cateva luni, Andreea Raducan povestea presei ca este extrem de fericita ca va deveni si mamica de baietel, dupa ce, pe 25 septembrie 2017 a adus pe lume o fetita, Amira Sophia.

Ca si prima sarcina, si pe aceasta o suportat-o foarte bine, asa ca imi pot continua proiectele fara sa am nevoie de pauza.

Si baietelul, ca si Amira Sophia, este un copil pe care ni l-am dorit foarte mult, si eu si sotul meu, Daniel, asa ca suntem foarte fericiti. Acum sunt in 21 de saptamani, asa ca sorocul ar fi pe la inceputul lunii septembrie.

Dar, cum voi face cezariana, inseamna ca voi naste spre finalul lunii august. Si prima sarcina am dus-o usor, asa ca nici acum nu sunt tem3ri ca s-ar intampla altfel’, a declarat fosta sportiva intr-un interviu mai vechi.

Loading...
loading...