Andra a ajuns la munca de jos! Vedeta a renunțat la scenă și s-a apucat de tuns iarba: “Ne mutăm la țară”

Andra a renunțat la scenă și a trecut la munca de jos. Vedeta a fost surprinsă de soțul ei tunzând iarba.

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Vedeta a dat dovadă că nu este bună doar pe scenă, ci și în treburile gospodărești. Cântăreața nu a făcut doar munca ușoară, ci s-a apucat de tuns iarba.

Recent, vedeta împreună cu familia ei au mers la țară. Se vedea că Andra se simțea în largul ei acolo, a sărit în sus de bucurie și s-a comportat întocmai ca un copil. Apoi, s-a apucat serios de treabă. În plus le-a mărturistit fanilor că vrea să se mute la țară, pentru că e aerul curat și poate avea propria ei livadă.

„Ne mutăm la țară! Mă duc să culeg niște prune și-ți fac niște gomboț, vrei? Ne mutăm la țară, iubitu’. Uite-te ce aer proaspăt. Avem aici pământ, facem livadă. Pun vinete, cartofi, roșii…de toate. Îți place de mine? Sunt femeie de casă.”, a spus Andra la Instastory.

Cel mai probabil doar a glumit, dar rolul de femeie de casă o prinde foarte bine. Munca grea nu o sperie deloc pe artistă, iar imaginile din galerie stau drept dovadă. Rare sunt momentele în care o artistă ca ea ajunge la munca de jos și postează momentele pe rețelele sociale.

„Merge, merge. A început treaba!”, a mai spus Andra în timp ce tundea iarba.

Admin