Anda Călin și-a vândut casa pentru a-l scoate pe Liviu Vârciu din datorii: „A făcut un gest mare” -

Anda Călin și-a vândut casa pentru a-l scoate pe Liviu Vârciu din datorii: „A făcut un gest mare”

Liviu Vârciu și Anda Călin au avut mereu o relație specială, chiar și atunci când au fost despărțiți. Au știut mereu să se înțeleagă foarte bine și nu au avut resentimente. Până la urmă, din iubirea lor

s-a născut o minunăție de copil. Drept dovadă, Anda Călin a făcut un gest uriaș pentru a-și ajuta iubitul, atunci când a avut nevoie disperată de bani.

În calitate de producător al filmului, Liviu Vârciu s-a lovit de o mare problemă pe timpul filmărilor.

A constatat că bugetul de 100.000 de euro nu este deloc de ajuns, iar așa a ajuns să se împrumute. Actorii trebuiau plătiți, iar filmul terminat! Și cine i-a sărit în ajutor? Chiar iubita lui, Anda Călin!

„Și-a vândut casa ca să nu mai aibă unde să plece, tu crezi că eu sunt nebun la cap?!. Nu, glumesc, ea știe că glumesc… Mă ajută, doar nu o ajut numai eu! Trebuie să fim împreună toți.

A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb. A făcut treaba asta pentru că a văzut

că eram disperat și eram terminat. Mi-era rușine de toți prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta și nu aveam cum să-i plătesc, nu mai aveam variantă”, a povestit Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu de ceva ani, iar din relația lor s-a născut o fetiță, Anastasia. Artistul mai are o fiică, Carmina, dintr-o relație cu Ami Teiceanu.