Ana Maria a fost trimisă acasă de medici și a murit după 48 de ore -

Ana Maria a fost trimisă acasă de medici și a murit după 48 de ore

Ana Maria Păduraru, tânără în vârstă de 19 ani moartă la o lună după naștere, ar fi putut fi salvată dacă medicii nu ar fi trimis-o acasă.

La sfârșitul săptămânii trecute, respectiv vineri, Ana Maria s-a simțit rău, motiv pentru care a mers la Unitatea de Primiri Urgențe din Brăila pentru a primi ajutor.

Loading...

Potrivit rudelor sale, fata de 19 ani a fost consultată de un medic căruia i-a povestit că are o durere care se lasă pe picior, însă doctorul i-a răspuns că nu are nimic și a trimis-o acasă.

Mai mult, Ana Maria ar fi spus familiei că medicul a numit-o ‘mironosiță’ și s-a purtat urât cu ea.

A doua zi, sâmbătă, 2 noiembrie 2019, tânăra mămică s-a simțit și mai rău, motiv pentru care s-a întors la Urgențe și a fost internată.

Tânăra mămică din Brăila moartă din cauza unei septicemii

Pentru că tânăra se simțea foarte rău, părinții au cerut medicilor să o transfere cu un elicopter la București, însă au fost refuzați.

Starea fetei s-a înrăutățit, iar duminică dimneață a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii din Brăila nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Cauza inițială a morții, potrivit medicilor, a fost meningita, însă părinții au cerut o autopsie și așa au aflat că Ana Maria a murit din cauza faptului că, la naștere, în urmă cu o lună, medicii nu au îndepărtat întreaga placentă.

Astfel, tânăra mămică din Brăila a făcut septicemie.

Ana Maria Păduraru va fi înmormântată, mâine, în Brăila, iar familia a anunțat că va depune plângeri împotriva medicilor.

Loading...