Alte 2 cazuri de coronavirus au fost confirmate! S-a ajuns la numărul 47 -

Alte 2 cazuri de coronavirus au fost confirmate! S-a ajuns la numărul 47

Încă două persoane au fost depistate de coronavirus în această zi.  O femeie de 63 de ani, contact cu femeia de 35 de ani care a călătorit în Israel și care s-a întors în

România în data de 29 februarie, dar și  de un bărbat de 48 de ani din București, contact direct cu fiul pacientului care internat la spitalul Gerota. În această zi au fost confirmate 18 cazuri!

Un baiat de 20 de ani este al 45-lea caz confirmat de coronavirus. 

Acesta este din Iași și a venit din Italia pe 10 martie, intrând în carantină la Satu Mare. Aceasta este asimptopmativ și în curând va fi transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Tânărul a venit însoțit de încă o persoană, cu mașina, care a fost și ea investigată, dar rezultatul a fost negativ. 

Cinci cazuri de coronavirus au mai fost confirmate în urmă cu puțin timp. Este vorba despre 5 cinci bărbați cu vârste  22, 30, 34, 36 și 57 care au venit aseară prin Vama Nădlac din Italia în România. Aceștia sunt contacți ai bărbatului din Arad aflat în carantină, care a fost testat pozitiv marți seară.

Până acum, într-o singură zi au fost confirmate 15 cazuri.

Un bărbat de 52 de ani din Constanța este al 39-lea caz de coronavirus confirmat în România. Pacientul declară, potrivit Digi24, că nu a fost în contact cu nicio persoană infectată și nu a fost în nici o zonă afectată de virusul ucigaș.

A fost depistat un nou pacient de coronavirus în România în urmă cu puțin timp. O femeie de 54 de ani din București, contact direct cu pacinetul internat la Gerota. Astfel, bilanțul în Capitală ajunge la 18 persoane infectate

În urmă cu puțin timp a fost confirmat al 37-lea caz de coronavirus din România. Este vorba despre un bărbat de 47 de ani din București care a călătorit în perioada 26 februarie -2 martie la Stuttgart. Acum bilanțul în Capitală ajunge la 17.

Știre inițială

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat în această după-amiază. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani din Bucureşti. Bilanţul ajunge la 36. 

Un alt caz de coronavirus a fost confirmat în această după-amiază în România. Un bărbata de 56 de ani este pacientul cu numărul 36 depistat cu COVID-19. 

Bărbatul a călătorit în Israel în perioada 22-29 februarie. În urmă cu o seară, pacientul s-a prezentat la spital cu simptome ale virusului, starea sa fiind destul de gravă, pe parcurs înrăutățindu-se. Acesta a ajuns la Spitalul Universitar cu probleme respiratorii, iar în aceste momente este internet la Terapie Intensivă la Institutul Național ”Matei Balș din Capitală”. Bărbatul este din București, iar acum 16 persoane din Capitală sunt depistate pozitiv. 

În această zi au mai fost confirmate alte 5 cazuri de coronavirus

Tot astăzi au mai fost confirmate alte 5 cazuri de coronavirus:

– o femeie de 43 de ani

– un bărbat de 42 de ani din Iași 

– un bărbat de 38 de ani din Iași

– un bărbat de 55 de ani din București 

– o bărbat de 31 de ani