ADRIANA BAHMUȚEANU INTRĂ ÎN POLITICĂ! AZI ÎȘI DEPUNE CANDIDATURA PENTRU PRIMĂRIA SECTORULUI 1

Lupta politică devine tot mai strânsă în această perioadă. Dacă pentru Primăria Capitalei există deja un favorit,

iată că în ceea ce privește Primăriile din toate cele 6 sectoare al Bucureștiului, mai apar personaje care își doresc candidatura. 

Așa cum vă spuneam, lupt politică intră în linie dreaptă. Adriana Bahmuțeanu a intrat în politică și și-a depus candidatura pentru Primăria din Sectorul 1 al Capitalei. Tot în lupta pentru Primăria Sectorului 1 și-a depus candidatura și Ioana Constantin, într-un mesaj făcut public pe contul său de Facebook.

Candidata PMP a vorbit despre refacerea Sectorului 1 și despre măsurile pe care intenționează să le aplice.

„Am depus astăzi candidatura pentru Primăria Sectorului 1. Este, de altfel, prima candidatură depusă pentru sectorul nostru și vă mulțumim tuturor celor care ați semnat pentru PMP Sector 1!

Suntem mulți cei care ne dorim un sector prosper, sigur, curat, un sector prietenos cu copiii și bunicii noștri, în care să ne bucurăm de fiecare zi.

Candidatura mea este pentru Sectorul 1, pentru sectorul în care am crescut, am studiat și în care locuiesc.”, a scris Ioana Constantin pe Facebook.

De asemenea, Ioana Constantin i-a asigurat pe alegători că își va da toată silința să readucă măreția Sectorului 1, să recapete

„statutul de Capitală a Capitalei” și în toate demersurile ei o să păstreze o atitudine transparentă și deschisă față de cetățeni.

„Mai puține taxe și impozite, mai multă transparență prin publicarea tuturor facturilor și contractelor; locuri de parcare pentru rezidenți; piețe moderne și curate, dar și piețe volante în fiecare cartier; creșe, grădinițe

și școli moderne și sigure; locuri de joacă sigure și curate, dar și trotuare accesibile pentru mame și copii; siguranță și ordine publică;

mai mult verde, mai puțină poluare: în fiecare cartier, construim grădini urbane comunitare dedicate membrilor comunității; oprim depozitările ilegale de deșeuri.

Avem multe de reparat, de continuat, de făcut pentru sectorul nostru. Iar votul vostru este mai presus de orice negociere politică. Îi mulțumesc mult domnului profesor Cătălin Avramescu că a acceptat să fie șeful meu de campanie!

Angajamentul meu și al echipei PMP Sector 1 este ca cel mai bogat sector al Municipiului București să își recapete statutul de Capitală a Capitalei!”, a mai scris Ioana Constantin.

Care este candidatul preferat al cetățenilor, la Primăria Capitalei

Lupta pentru titlul de edil al Capitalei devine tot mai strânsă și prinde contur. Potrivit unui sondaj Sociopol la București, Gabriela Firea este în topul preferințelor cetățenilor, însă Traian Băsescu vine și el în forță.

Potrivit unui sondaj Sociopol la București, Gabriela Firea rămâne preferata cetățenilor, însă și Traian Băsescu vine din spate, în forță.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, pentru funcția de primar general lucrurile ar arăta așa:

Gabriela Firea – 41%

Nicușor Dan – 34%

Traian Băsescu 15%

Călin Popescu Tăriceanu – 5%

În cazul partidelor, în lupta pentru votul la Consiliul General al Municipiului București:

PSD – 29%

PNL – 28%

USR-PLUS – 21%

Pro Romania – 7%

PMP – 6%

ALDE – 4%

Admin