Accident extrem de grav și plan roșu de intervenție pe DN 2A: Zece persoane au decedat! A fost cel grav accident în 2019. Video + Foto -

Accident extrem de grav și plan roșu de intervenție pe DN 2A: Zece persoane au decedat! A fost cel grav accident în 2019. Video + Foto

Imagini dramatice vin de azi dimineață, de la un accident teribil care s-a produs pe DN 2A, între orașele Slobozia și Urziceni.

Un tir și un microbuz s-au ciocnit în dreptul localității ialomițene Sfântu Gheorghe, iar autoritățile au fost nevoite să activeze planul roșu de intervenție.

A fost cel mai grav accident rutier care a avut loc în 2019 pe șoselele din România și s-a soldat cu decesul a 10 persoane și rănirea altor nouă.

Plan roșu de intervenție după un accident între Slobozia și Urziceni

Accidentul a avut loc în jurul orei 5 dimineața, după ce autotrenul a intrat pe contrasens și s-a izbit de microbuz. Ambii șoferi s-au numărat printre victime.

Inițial a fost vorba de nouă persoane care au murit, dar a zecea victimă s-a înregistrat după ce o persoană a suferit un stop cardio-respirator în drum spre București.

S-a încercat resuscitarea victimei la fața locului, dar din păcate fără succes.

Secretarul de stat MAI și directorul ISU, Raed Arafat, a afirmat că planul roșu de intervenție a fost dezactivat după aproape trei ore de la declanșare.

Ultimul bilanț arată că după accidentul de pe DN 2A s-au înregistrat zece persoane decedate și 7 răniți, arată Digi 24.

Imaginile surprinse de presa locală, dar și fotografiile  arată cât de dificilă a fost intervenția de azi-dimineață.

Atât tirul cât și microbuzul arată precum niște fiare contorsionate.

Răniții se află acum internați la spital, trei la Slobozia, unul la Urziceni și patru către Spitalele Bagdasar Arseni și Floreasca din București.

Acesta a fost cel mai grav accident de pe șoselele din România în 2019!