A murit încercând să arate că nu există COVID. S-a expus voit unui risc imens și a pierdut: „Cred că am făcut o greşeală. Am crezut că e o farsă”

Ultimele cuvinte ale unui tânăr răpus, la doar 30 de ani, de COVID-19. A crezut că virusul este o invenție, așa că s-a expus, voit, riscului de infectare, tocmai ca să demonstreze minciuna.

A crezut că noul virus este o farsă. Un tânăr de 30 de ani a murit, pe un pat de spital din Texas, SUA, după ce a participat la o petrecere COVID.

Echipa medicală care l-a îngrijit a dat publicității ultimele cuvinte ale bărbatului, în speranța ca oamenii să înțeleagă gravitatea situației.

„Cred că am făcut o greşeală. Am crezut că e o farsă, dar nu este.”

Echipa medicală a spitalului metodist din San Antonio, statul Texas, a tras un semnal de alarmă asupra faptului că tot mai mulţi tineri se expun virusului pentru a se convinge că e real, iar numărul pacienţilor tineri, de 20, respectiv 30 de ani, a crescut în ultima perioadă.

„Ideea e că oamenii se adună pentru a vedea dacă virusul e real şi dacă sunt persoane care se infectează”, au transmis reprezentanții spitalului.

Ce este o petrecere COVID?

Tot mai mulți americani participă la întâlniri organizate cu un singur scop: răspândirea coronavirusului.

Participanții sunt mânați de un singur gând. Ei cred că, în acest fel, vor depăşi mai uşor această perioadă, accelerând intenţionat şi „controlat” răspândirea virusului SARS-CoV-2.

După ce se vindecă, se înscriu pentru obţinerea „paşapoartelor de imunitate” ce, cred ei, le vor permite să călătorească, să revină la muncă şi să nu fie supuşi restricţiilor anti-COVID.

Doar că se bazează pe o teorie ce nu a fost încă validată de cei din domeniul medical. Astfel, riscurile la care se supun în mod deliberat oamenii sunt inutile, întrucât cercetătorii nu au descoperit încă dacă şi în ce condiţii poate avea loc reinfectarea cu virusul.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *